НОВИНИ
Заместник-командирът на Командване за комуникационно-информационна поддръжка и киберотбрана премина в запаса

На 15 септември 2023 г. заместник-командирът на Командване за комуникационно-информационна поддръжка и киберотбрана (Командване КИПКО) полковник Людмил Иванов Стоянов беше освободен от военна служба по повод навършване на пределна възраст. 

В тържествена обстановка във военно формирование 38040 се проведе церемония по награждаване на полковник Стоянов.  

На събитието присъстваха командирът на Командване КИПКО – бригаден генерал Димитър Хлебаров, ВрИД директор на дирекция ,,КИС“ – полковник Петьо Петров, командири/началници на военни формирования и личния състав от Командването.  

За висок професионализъм, чувство за отговорност, за дългогодишна безупречна служба в редовете на Българската армия и във връзка с прекратяване договора за военна служба, полковник Стоянов беше награден с предметни награди от министъра на отбраната господин Тодор Тагарев и от командира на Командване КИПКО бригаден генерал Димитър Хлебаров.     

Бригаден генерал Хлебаров връчи предметните награди, като благодари на полковник Стоянов за неизчерпаемата енергия, богатия практически опит, висок стил на работа и безупречен професионализъм, които е проявявал в работата си през годините. Той изрази надежда, че неговите лични и професионални качества ще бъдат за пример към тези, които го наследяват.